Den uppmärksamme hockeyåskådaren eller CMore tittaren har säkert sett sponsornamnet Hilli på MODO Hockeys båda unga supermålvakter, Linus Ullmark och Anton Forsberg.

Hilli Maskin AB ligger i Själevad, Örnsköldsvik och drivs av makarna Inger och Ulf Hilli, två smått hockeyhysteriska människor.
-Så länge vi minns har vi sponsrat MODO Hockey och det har liksom blivit en livsstil för oss, säger Inger Hilli.

Förutom sponsringen av de båda målvakterna har Hilli Maskin en loge i Fjällräven Center. Att missa en hemmamatch finns bara inte.

Glädjande nog finns Hilli Maskin med som sponsorer till Niklas Sundströms Hockeyskola i Ramsele sedan ett antal år tillbaka.
-Vi gillar verkligen den här skolan, sedan bl a vårt barnbarn var elev där, säger Ulf Hilli. Det hela är så idylliskt till och ungarna tas verkligen väl om hand. Överraskningar som att självaste Peter Forsberg hälsar på har förstås varit en otrolig krydda i det hela.

Även nu under jubileumsåret finns Hilli Maskin med på sponsorsidan.

Har ni möjligheter och är både maskin- och hockeyintresserad tipsar vi om ett besök i Hilli maskins lokaler ute i Själevad. Bli inte förvånade om ni tror att ni så smått hamnat i ett hockeymuseum, här finns ett rikligt urval av matchtröjor och andra prylar som paret Hilli samlat på sig.

Hilli Maskin är ett företag med 40 års erfarenhet av försäljning till verkstadsindustrin och som i början hette Ulfing AB. Sedan 1990 är namnet Hilli maskin med huvudsaklig inriktning på begagnade verktygsmaskiner, plåtmaskiner och övriga verkstadsmaskiner.
Företaget har hela Norden som sitt arbetsfält.

 

 

_________________

Sponsorer

Hitta oss på sociala medier

Kontakta oss

Jan Brorsson: 070-645 12 70
Tomas Hellgren: 070-235 95 12
Eller via kontaktformuläret.

Credits

© 2003-2019 Niklas Sundströms Hockeyskola
Producerad av Daniel Sörlin

Alla fotografier tillhör Daniel Sörlin om inget annat anges.