bakgrund4.jpg

Anders Eriksén

Tidigare head coach för Sveriges juniorlandslag mellan 2006-2013 och jobbar i dagsläget som en av 12 hockeykonsulenter för svenska ishockeyförbundets hockeyakademi med ansvar för Ångermanland och Jämtland/Härjedalen. Utbildad via Idrottshögskolan med hockeyinriktning, idrottslärarutbildning samt Elittränarutbildning (ETU).

 

 

Jan Brorsson

Eldsjäl för Ramsele IK:s ungdomsverksamhet, ansvarig för AIK Härnösands hockeygymnasium samt coach för bl.a. Ångermanlands TV-pucklag 2015 (-00). En nyckelfigur för hockeyskolan i Ramsele sedan starten 1994.

 

 

Jens Östlund

Lång erfarenhet som tränare för både seniorer och juniorer hos bland annat Ånge IK, Östersund IK, Bräcke IK och Brunflo IK. Uppskattad istränare på Niklas Sundströms Hockeyskola under många år.

 

 

Målvaktstränare

Mikael Wernblom

En av Sveriges mest framstående målvaktstränare som arbetat som målvaktstränare på heltid i över 10 år. Nuvarande målvaktstränare för Linköping HC i SHL. Micke har jobbat med många svenska och utländska toppmålvakter samt även tidigare varit målvaktsinstruktör för Sveriges Team 18, AIK:s hockeygymnasium samt AIK:s J18/J20.

 

 

Sponsorer

Hitta oss på sociala medier

Kontakta oss

Jan Brorsson: 070-645 12 70
Tomas Hellgren: 070-235 95 12
Eller via kontaktformuläret.

Credits

© 2003-2019 Niklas Sundströms Hockeyskola
Producerad av Daniel Sörlin

Alla fotografier tillhör Daniel Sörlin om inget annat anges.