Vi bygger vidare på fjolårets succé med välmeriterade målvaktsinstruktören Mikael Wernblom! Niklas Sundströms Hockeyskola 2016 kickstartar nämligen även i år med en särskild målvaktscamp där våra kära målvakter får en heldag tillsammans under lördagen 23 juli.

Denna dag kommer innehålla två ispass, teori samt videofeedback. Upplägget på campen är utformat av Mikael Wernblom som också är huvudinstruktör, dessutom kommer Nanna Holm Glaas finnas med som ass instruktör.

Mikael Wernblom är en av Sveriges mest framstående målvaktstränare som arbetat som målvaktstränare på heltid i över 10 år. I dagsläget är han målvaktstränare i SHL för Linköping HC och innan detta har han bland annat varit målvaktsinstruktör för Sveriges Team 18, AIK:s hockeygymnasium samt AIK:s J18/J20.

Att han nu väljer att på eget initiativ återkomma till Ramsele för att utveckla målvakternas vecka ser vi som ett mycket bra betyg till hockeyskolan. Uppfattningen är även att våra deltagande målvakter och föräldrar var mycket nöjda med vår målvaktssatsning under 2015.

Eftersom vi har ett begränsat antal platser och att vi tidigt fick neka anmälningar för just målvakter inför förra hockeyskolan rekommenderar vi att ni anmäler er så snart som möjligt för att säkra sin plats på målvaktscampen och Niklas Sundströms Hockeyskola 2016!

Vi ses i Ramsele i sommar!

Sponsorer

Hitta oss på sociala medier

Kontakta oss

Jan Brorsson: 070-645 12 70
Tomas Hellgren: 070-235 95 12
Eller via kontaktformuläret.

Credits

© 2003-2019 Niklas Sundströms Hockeyskola
Producerad av Daniel Sörlin

Alla fotografier tillhör Daniel Sörlin om inget annat anges.