Här kan ni läsa en kort presentation om våra tränare och ledare.


Jan Brorsson
Istränare

Eldsjäl för Ramsele IK:s ungdomsverksamhet, ansvarig för AIK Härnösands hockeygymnasium samt coach för bl.a. Ångermanlands TV-pucklag 2015 (-00). En nyckelfigur för hockeyskolan i Ramsele sedan starten 1994.

 


Lennart Hermansson
Istränare

20 år som Ledare/tränare, Junioransvarig samt J20 och J18 tränare i MODO Hockey under 13 säsonger, Huvudtränare ÖHF A-lag 7 säsonger och nuvarande uppdrag, Huvudinstruktör ÖHF Hockeyspecialiseringen 20/21, Tv-puck tränare 3 gånger varav senast 2020.
Har även gått ETU, Elittränarutbildningen.

Som spelare har han 18 A-lagssäsonger i bland annat MODO Hockey, Malmö och Örebro.

 


Magnus Hallin
Istränare

Magnus är från Örnsköldsvik och har en bakgrund som spelare i 22år där han spelade på nivå upp till Div 1.
De senaste 9 åren har han varit tränare för Svedjeholmens IF spelare födda 2004 hela vägen från U8 och nu senaste säsongen 19/20 där de avslutade med att vinna U16 elit Region Norr serien.
På sidan om sitt uppdrag som tränare har han intresserat sig extra för individuell träning, där man i små grupper eller enbart en till två spelare på isen coachar utifrån deras önskemål.
Vanligtvis handlar det då om att förbättra sin skridskoåkning.
Magnus även med på många olika camper och hockeyskolor runt om i landet under sommarmånaderna. När det gäller campverksamhet fokuserar han oftast på upplägget i olika teman på träningarna. På så vis möjliggör man för spelarna att få många repetitioner av det man fokuserar på.
Gillar att jobba med grundläggande moment där skridskoåkningen alltid sätts i fokus. Passning/mottagning och klubbteknik (”vän med pucken övningar”) är vanliga teman han alltid har med i sitt upplägg. Att utöka verktygslådan hos varje individ och jobba med deras skicklighet är något han verkligen brinner för.

Om ni vill se lite mer av honom kan ni besöka instagram.com/emh_skilldrill


Jens Östlund
Istränare

Lång erfarenhet som tränare för både seniorer och juniorer hos bland annat Ånge IK, Östersund IK, Bräcke IK och Brunflo IK. Uppskattad istränare på Niklas Sundströms Hockeyskola under många år.

 


Roger Fahlèn
Målvaktstränare

Roger är en steg 3 utbildad målvaktstränare, som till vardags jobbar i AIK Hockey Härnösand med målvakter från U-10 till A-lag och på hockeygymnasiet i Härnösand.
Ansvarar även för Ångermanlands målvakter i 06-tv puck truppen