Välkommen på hockeyskola sommaren 2014!

För 20 år sedan startade hockeyskolan i Ramsele, sedan dess har Niklas Sundström återkommit varje sommar och hockeyskolan har utvecklats till att idag vara en av Sveriges populäraste. Nu 2014 firar vi 20-års jubileum och kommer bjuda alla deltagare på en extra minnesvärd vecka.

Den 27:e juli 2014 är det återigen dags att slå upp portarna till Rafnahallen i natursköna Ramsele i Ångermanland. Då samlas unga hockeyspelare från alla möjliga håll för att träna hockey och ha en rolig vecka som även kommer bjuda på en hel del överraskningar. Genom åren har hockeyskolan haft fint besök i form av Peter Forsberg, Markus Näslund, Mats Zuccarello, Per-Åge Skröder, Per Svartvadet m.fl.

På hockeyskola i Ramsele bor man med sina gruppkompisar och ledare under hela veckan. Men självklart kan man bo med sin familj på exempelvis Ramsele Camping om man trivs bättre med det. Meriterade och välutbildade tränare håller i ispassen och maten görs av erfaren kökspersonal. Varje grupp har varsin lagvärd som ser till att deltagarna har det bra vid sidan av isen.

Ramsele är en by som ligger mitt i den norrländska naturen med perfekta förutsättningar för träning och lägerverksamhet. Förutom ishall finns det tillgång till bland annat fullt utrustat gym, gymnastiksal, fotbollsplaner, tennisplan, bad och camping. Allt inom gångavstånd. När du är på hockeyskola i Ramsele kommer du automatiskt in i vår familj. Vi hjälper varandra, ser till att alla har det bra och får ut det absolut bästa av veckan.

Hoppas att vi ses i Ramsele 2014!